Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στην Ι.Μ. Νεαπόλεως (ΦΩΤΟ)

neapoleos-16

Το παραμύθι του Ὀσκαρ Ουάϊλντ «ο Εγωϊστής Γίγαντας» σε διασκευή, αποτέλεσε την καρδιά της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης, την οποία παρουσίασε η Ιερά Μητρόπολις Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως σήμερα, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πολίχνης.

Περισσότεροι από 500 θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το κλασικό παραμύθι σε έναν εξαιρετικά επιτυχημένο συνδυασμό θεατρικού δρώμενου, τραγουδιού και κλασικού μπαλέτου.

«Το κλειδί κρατά η αγάπη» ήταν ο τίτλος της Εκδήλωσης και πραγματικά η παράσταση «ξεκλείδωσε» στις καρδιές των θεατών τα πιο όμορφα συναισθήματα εν όψει της γιορτής των Χριστουγέννων.

Η ατμόσφαιρα πυροδοτήθηκε ενθουσιαστικά όταν η Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγία Κασσιανή η υμνογράφος» απέδωσε παραδοσιακά κάλαντα από τη Χίο, την Ικαρία, την Προποντίδα, τη Λέμυθο –Κύπρου και την Κρήτη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας έκδηλα συγκινημένος, στο τέλος της Εκδήλωσης, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές της παράστασης και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία, τόνισε πώς μόνον με τη δύναμη της αγάπης του Χριστού μπορεί να μεταμορφωθεί ο κόσμος και να αποκτήσει τη χαμένη ομορφιά του Παραδείσου.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δ. Δεμουρτζίδης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων κ. Λάζαρος Κυρίζογλου καθώς και πολλά από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

neapoleos-1

neapoleos-2

neapoleos-3

neapoleos-4

neapoleos-5

neapoleos-6

neapoleos-7

neapoleos-8

neapoleos-9

neapoleos-10

neapoleos-11

neapoleos-12

neapoleos-13

neapoleos-14

neapoleos-15

neapoleos-17

neapoleos-18

neapoleos-19

neapoleos-20

Εμφανίσεις: 43335
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!