Στον Δήμαρχο Αρταίων ο Μητροπολίτης Πρεβέζης

prebezisEπίσκεψη στο Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

Οπως μετέδωσε η Δημ. Ραδιοφωνία Πρέβεζας, στην συζήτηση μεταξύ άλλων τέθηκαν θέματα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την πολύ καλή δουλειά σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Πρέβεζα, μέσα από το οποίο ενισχύονται και άπορες οικογένειες που ζουν στον κάμπο της Άρτας.

Για μια ακόμη φορά, ο Δήμαρχος τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να βοηθήσει αποτελεσματικά τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της Άρτας χωρίς όμως να παρεμβαίνει επιδεικτικά και να «κάνει πολιτική» με αυτούς τους ανθρώπους, μια δήλωση που βρήκε απόλυτα σύμφωνο το Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος συνηγόρησε στο αίτημα του Δημάρχου Αρταίων για παραχώρηση εκκλησιαστικών εκτάσεων στο δήμο προκειμένου να υλοποιηθούν έργα κοινωφελούς χαρακτήρα.

Εμφανίσεις: 27069
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!