Χειροτονία νέου Διακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας (ΦΩΤΟ)

paros-18

Την Κυριακή 7-12-2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής, κατά την διάρκεια της οποίας τέλεσε την εις Διάκονο χειροτονία του π. Μάρκου Κυδωνιέως ο οποίος εισέρχεται στον έγγαμο Ιερό κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η χειροτονία του νέου Διακόνου πραγματοποιήθηκε εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος από Πάρο και Αντίπαρο.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής προέστη της εξοδίου Ακολουθίας της Αργυρούς Μαούνη.

Το απόγευμα παρέστη στην ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Σωτηρίου Κοσμοπούλου πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας με θέμα ''Ο Άγιος Αμβρόσιος Επίσκοπος Μεδιολάνων'' στα πλαίσια της λειτουργίας της Σχολής Γονέων του Ιερού Προσκυνήματος της Εκατονταπυλιανής.

Στη συνέχεια μετέβη στις Λεύκες όπου παρηκολούθησε εκδήλωση με θέμα ''Αναμνήσεις γι’ αυτούς που έφυγαν'' που διοργάνωσε ο Μ.Ε.Α.Σ Υρία στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών. Αφηγητές της εκδηλώσεως ήταν οι κύριοι Αντώνιος Αρκάς και Χρήστος Γεωργούσης.

Η εκδήλωση έκλεισε με σύντομο χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου και ευχές.

paros-1

paros-2

paros-3

paros-4

paros-5

paros-6

paros-7

paros-8

paros-9

paros-10

paros-11

paros-12

paros-13

paros-14

paros-15

paros-16

paros-17

paros-19

paros-20

paros-21

paros-22

paros-23

paros-24

paros-25

paros-26

paros-27

paros-28

Εμφανίσεις: 42923
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!