Ευχαριστίες Μητροπολίτη Φθιώτιδος

tsc 0008

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους εκείνους, τους Αρχιερείς, λοιπούς Κληρικούς και λαϊκούς που εξεδήλωσαν την συμπάθεια και την αγάπη τους με τηλεφωνήματα, επιστολές ή δια ζώσης, για το διπλό πένθος της οικογενείας μου με την εκδημία, εντός δεκαπέντε ημερών, των δύο κατά σάρκα αδελφών μου Μιλτιάδου και Πέτρου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρο, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄ και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου κ. Δωρόθεο, ο οποίος παρέστη και στις δύο εξόδιες Ακολουθίες στο χωριό Υστέρνια της Τήνου και εστήριξε με την αγάπη του και ετίμησε την οικογένειά μας.

Επίσης ευχαριστώ την Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου για το εις μνήμην αυτών κατατεθέν ποσό στις δύο ενορίες Υστερνίων και Πλατειών της Τήνου, τους εκ Φθιώτιδος και Τήνου Κληρικούς που έλαβαν μέρος στις ιερές εξόδιες Ακολουθίες και όλους εν γένει επισήμους και απλούς ανθρώπους εκ της Ιεράς Νήσου Τήνου, της Φθιώτιδος και των Αθηνών, που συμμετείχαν με την παρουσία τους στο πένθος μας.

† ο Φθιώτιδος Νικόλαος

Εμφανίσεις: 37782
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!