Οδοιπορικό αγάπης από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως (ΦΩΤΟ)

neapol-2

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό αγάπης.

Το Σεβασμιώτατο συνόδευε η Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος»

Πρώτος σταθμός: η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Η Ηγεσία της Αστυνομίας σύσσωμη υποδέχθηκε το Σεβασμιώτατο, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βάϊος Χόνδρος, Υποστράτηγος, ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για την ευλογία της επίσκεψής του.

Ο Σεβασμιώτατος, μέσα από έναν λόγο πατρικό και ενθουσιαστικό, υπογράμμισε ότι το μήνυμα των Χριστουγέννων μένει στους αιώνες μήνυμα δικαιοσύνης, αγάπης και ειρήνης και διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς ότι η Εκκλησία αναγνωρίζει με ευγνωμοσύνη το έργο τους και δέεται για τη διαφύλαξη τους.

Τα μέλη της Γυναικείας Χορωδίας απέδωσαν μελωδικά παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, την ώρα που ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε μια ευλογία στους παρευρισκόμενους αστυνομικούς.

Δεύτερος Σταθμός: ο Δεύτερος Πυροσβεστικός Σταθμός της Θεσσαλονίκης.

Ο Αντιπύραρχος κ. Δημήτρης Καρασαββίδης υποδέχθηκε φιλοφρόνως το Σεβασμιώτατο, τον ευχαρίστησε για την ευλογητική παρουσία του στο Σταθμό, ο οποίος διαθέτει 20 πυροσβεστικά οχήματα και απασχολεί 105 εργαζομένους, και στη συνέχεια με απλότητα και οικειότητα του παρουσίασε τον αγώνα που δίνει καθημερινά το Πυροσβεστικό Σώμα προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις κλήσεις ανάγκης της κοινωνίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα να κρατηθεί αλώβητο μέσα στο καμίνι των δυσκολιών και η παρουσία του Χριστού να τού χαρίζει τη δρόσο του Πνεύματος.

Τρίτος Σταθμός: το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Εκεί , υποδέχθηκαν το Σεβασμιώτατο ο ιστορικός πρόεδρος κ. Νίκος Παπαγεωργίου , ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Βασίλης Παπάς , ο διοικητής κ. Γεώργιος. Καρατζάς και άλλα μέλη του Δ.Σ.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Παιδοχειρουργικό , το Παιδιατρικό και το Νευρολογικό τμήμα , πρόσφερε δώρα στους ασθενείς, συζήτησε μαζί τους και τους ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.

Στο βηματισμό του Σεβασμιωτάτου, στα τμήματα του Νοσοκομείου, στοιχήθηκε και η Γυναικεία Χορωδία, η οποία με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες της σκόρπισε μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς ενώ συγχρόνως προκάλεσε, κατά κοινή ομολογία, δάκρυα συγκίνησης.

neapol-1

neapol-3

neapol-4

neapol-5

neapol-6

neapol-7

neapol-8

neapol-9

neapol-10

neapol-11

neapol-12

neapol-13

neapol-14

neapol-15

neapol-16

neapol-18

neapol-19

neapol-20

Εμφανίσεις: 36720
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!