Θυρανοίξια Ναϋδρίου από τον Τρίκκης Αλέξιο (ΦΩΤΟ)

naidrio-9

ΤΡΙΚΑΛΑ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Ένας ακόμη οίκος του Θεού, ένας χώρος προσευχής για τους πιστούς αλλά και τους ταξιδιώτες της πόλης των Τρικάλων παραδόθηκε σήμερα στη λατρεία με την τελετή των Θυρανοιξίων του από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο.

Πρόκειται για το ναϋδριο επ' ονόματι του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτου των οδηγών, το οποίο δημιουργήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Τρικάλων.

Στη σύντομη και λιτή τελετή έδωσαν το παρόν πολίτες, μέλη του ΚΤΕΛ, ο πρόεδρός του Βασίλης Τζατζάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Ο Μητροπολίτης κ. Αλέξιος στην προσλαλιά του αναφέρθηκε στον Άγιο Χριστοφόρο ως προστάτη των οδηγών, ενώ και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Τζατζάκης επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα προσωπικό του τάμα η ανέγερση του ναού το οποίο εκπληρώθηκε και σκοπό έχει να προστατεύει τους οδηγούς οι οποίοι σε καθημερινή βάση διανύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα.

naidrio-1

naidrio-2

naidrio-3

naidrio-4

naidrio-5

naidrio-6

naidrio-7

naidrio-8

naidrio-10

naidrio-11

naidrio-12

naidrio-13

naidrio-14

naidrio-15

naidrio-16

Εμφανίσεις: 39809
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!