Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ι.Μ. Σερρών (ΦΩΤΟ)

serres-3

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν και φέτος οι καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τήν Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης.

Τό Σάββατο 20 Δεκεμβρίου τό απόγευμα έγινε η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γραφείου Νεότητας στο κατάμεστο από κόσμο κεντρικό αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Σερρών.

Κατ’ αυτή η Παιδική ορχήστρα-χορωδία της τοπικής μας Εκκλησίας και η ορχήστρα-χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Σερρών παρουσίασαν ύμνους, κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ακόμη συμμετείχαν παιδιά των κατηχητικών συνάξεων των Ιερών Ναών Αγίου Αντωνίου Σερρών, Αγίου Δημητρίου Σερρών και Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Σερρών, παρουσιάζοντας χριστουγεννιάτικο δρώμενο, ποιητικό λόγο, και διάλογο.

Τήν εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδηλώσεως, ευχόμενος τέλος στο πολυπληθές ακροατήριο ευλογημένα Χριστούγεννα.

Τήν Κυριακή 21 Δεκεμβρίου τό πρωί μετά τήν Θεία Λειτουργία στον αύλειο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών έγινε για ακόμη μια χρονιά ο στολισμός του Δέντρου των Ευχών.

Σε αυτή τήν εκδήλωση συμμετείχαν πολλά από τά παιδιά των κατηχητικών των Ιερών Ναών των πόλεων των Σερρών και της Νιγρίτης αλλά καί πολλών χωριών, συνοδευόμενα από τους υπευθύνους Ιερείς και τους κατηχητές τους.

Στην κλήρωση που έγινε μοιράστηκαν στα παιδιά δώρα και διάφορα γλυκίσματα.

serres-5

serres-4

serres-6

serres-7

serres-1

serres-2

Εμφανίσεις: 23693
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!