Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων (ΦΩΤΟ)

trikala-2

ΤΡΙΚΑΛΑ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση, στο πνεύμα των αγίων ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Πιο συγκεκριμένα τα μέλη της Χορωδίας του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός», υπό τη διεύθυνση του Χοράρχη Παναγιώτη Καλαμπάκα, έψαλλαν με αριστοτεχνικό τρόπο Χριστουγεννιάτικους Ύμνους κατά το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, ενώ στο δεύτερο τραγούδησαν, συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας, κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, αποσπώντας τα θερμότατα χειροκροτήματα των παραβρισκομένων.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο κ. Ζαχαρίας Ζάχος.

Στην προσλαλιά του ο Σεπτός Ποιμενάρχης κ. Αλέξιος ευχαρίστησε τα μέλη της Χορωδίας για την παρουσία τους, ενώ αναφέρθηκε και στο νόημα της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου Ευθύμιος Σπύρου τόνισε ότι το Σωματείο αποφάσισε την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης που σκοπό έχει να εισαγάγει τους πιστούς στο καθαυτό κλίμα των εορτών του Δωδεκαημέρου μέσα από τους ήχους της Ελληνικής Μουσικής Παράδοσης.

trikala-1

trikala-3

trikala-4

trikala-5

trikala-6a

trikala-7

Εμφανίσεις: 24547
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!