Χριστουγεννιάτικη εορτή στην Ι.Μ. Ξάνθης (ΦΩΤΟ)

xanthi-17

Το απόγευμα της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Νεανικών Συνάξεων της Μητροπόλεως, με τη συμμετοχή της Εκκλησιαστικής Σχολής Ξάνθης.

Η χορωδία της Εκκλησιαστικής Σχολής απέδωσε Χριστουγεννιάτικους Εορταστικούς Ύμνους και Κάλαντα υπο τη διεύθυνση του μουσικοδιδασκάλου και καθηγητού της Βυζαντινής Μουσικής της Σχολής κ. Ιωάννη Κατσούλη, η Παδική Χορωδία του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου υπο τη διεύθυνση του μουσικοδιδασκάλου κ. Πολύτιμου Θεοδωρίδη τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ τα παιδιά της Ενορίας του Αγ. Ελευθερίου απήγγειλαν ποιήματα και παρουσίασαν θεατρικό έργο.

Κλείνοντας την εορταστική αυτή εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία και το κατηχητικό έργο της Μητροπόλεως κι ευχήθηκε σε αυτούς και τα παιδιά, όπως και σε όλους τους παρευρισκόμενους καλές γιορτές και πλούσια τη χάρη του γεννηθέντος Χριστού στη ζωή τους.

xanthi-1

xanthi-2

xanthi-3

xanthi-4

xanthi-5

xanthi-6

xanthi-7

xanthi-8

xanthi-9

xanthi-10

xanthi-11

xanthi-12

xanthi-13

xanthi-14

xanthi-15

Εμφανίσεις: 24983
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!