Επισκέψεις Μητροπολίτη Φωκίδος

fok-3

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, εχτές 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου στην αίθουσα τελετών της Παλαιάς Βουλής.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχήθηκε τα μέγιστα στον Υπουργό κ. Γρηγοράκο, εν συνεχεία τον συνεχάρη για το πολύ ωραίο και επιστημονικά αξιόλογο έργο του. Ενώ, παράλληλα ευχήθηκε για τις επερχόμενες εορτές και στον εκεί παρευρισκόμενο Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σήμερα, 23 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με το Ιεραποστολικό κέντρο της Ιτέας, παρέδωσε στο σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης Άμφισσας, ένα πλήρες γεύμα 220 μερίδων για τους κρατουμένους, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στον Διευθυντή και το προσωπικό των Φυλακών για τις εορτές.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού, μεταφέροντας του ευχές και γλυκίσματα στην ολιγόλεπτη συνάντησή τους.

Ακολούθως, δέχτηκε τους έως τώρα υπηρετήσαντες κατά τόπους Αρχιερατικούς Επιτρόπους, όπου αφού τους ευχαρίστησε για την έως τώρα συνεργασία τους, τους επέδωσε τιμητικές διακρίσεις. Παράλληλα τους τόνισε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό όποτε αυτοί το θελήσουν.

fok-1

fok-2

Εμφανίσεις: 29899
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!