Πειραιώς: ''Η δική σας ύπαρξη είναι το χαμόγελο του Θεού στη ζωή μας'' (ΦΩΤΟ)

kalanta-7

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα έψαλλε χθες Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2014 η Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στις τοπικές αρχές.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά ο Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Τσαρδινάκης, συνεχάρη τα παιδιά και τους Εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε σε όλους «υγεία, ευτυχία, καλά Χριστούγεννα και ο Νέος Χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Να ξέρουν τα παιδιά και οι πολίτες του Πειραιά, ότι η υπηρεσία κάνει τα πάντα για να ζουν με ασφάλεια».

Στη συνέχεια τα παιδιά επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γεώργιο Γαβρίλη ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο. Παρών ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ.Παναγιώτης Χατζηπέρος,

Αμέσως μετά, βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, όπου έψαλλαν τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια στο Δήμαρχο κ.Ιωάννη Μώραλη.

Ο κ.Μώραλης εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη της χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων μας και απευθυνόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες τόνισε πως είναι «πολύ τυχερά παιδιά γιατί είστε σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχολείο, με εξαιρετικούς Δασκάλους και καθηγητές, υπό την εποπτεία του Σεβασμιωτάτου». «Να νοιώθετε τυχεροί, υπογράμμισε.

Τέλος τα παιδιά επισκέφτηκαν και έψαλλαν τα κάλαντα, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ. 

«Είστε ο πιο σημαντικός πλούτος που έχουμε στη ζωή μας. Είστε το μέλλον μας, η ζωή μας και η Ευλογία του Θεού» είπε ο Σεβασμιώτατος στους μικρούς μαθητές, συμπληρώνοντας πως «η δική σας ύπαρξη είναι το χαμόγελο του Θεού στη ζωή μας».

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το προσωπικό «για την σπουδαία εργασία που γίνεται στα Εκπαιδευτήριά μας» και ευχήθηκε στα παιδιά και τις οικογένειές τους, πλούσια τη Χάρη του Θεού και Ευλογημένα Χριστούγεννα.

Στο τέλος ο κ.Σεραφείμ έδωσε ως Ευλογία σε όλους μία Εικόνα της Γεννήσεως του Κυρίου μας.

Τη χορωδία διηύθυνε ο Μουσικός κ.Ιωάννης Γρηγοράκης, ενώ τα παιδιά συνόδευσαν η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κ. Αλεξία Μπούκα και η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ.Κυριακή Κούβαρη.

kalanta-1

kalanta-2

kalanta-3

kalanta-4

kalanta-6

Εμφανίσεις: 22737
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!