Παραμονή Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος (ΦΩΤΟ)

bolo-kalanta-3

Το Γηροκομείο και το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, Τετάρτη 24/12 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους γέροντες και στους ασθενείς και να τους ευχηθεί ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Στο Γηροκομείο του Βόλου, τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Παύλος Πάνος, ο οποίος ξενάγησε τον κ. Ιγνάτιο στις ανακαινισμένες πτέρυγες του Γηροκομείου.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου, ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως στη διακονία των ασθενών π. Βασίλειο Αδάμ και τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Καραμπάτσα Κωνσταντίνο, επισκέφτηκε όλους τους ασθενείς, ευχόμενος να έχουν ταχεία ανάρρωση.

Και στα δύο Ιδρύματα, τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα η παραδοσιακή Χορωδία με φίλους και Θράκες της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, υπό τη Διεύθυνση της κ. Μαριάννας Σαμαρτζή.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος παραβρέθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, όπου άκουσε τα κάλαντα από τους πεζοναύτες της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, με επικεφαλής την Ανθστη (ΦΔΒ) κ. Γιαλαμά Ελένη και τον ΕΠΟΠ Λχια (ΔΒ) κ. Χασακό Δημήτριο, ενώ χθες (23/12) του έψαλαν τα κάλαντα οι μικροί μαθητές του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητροπόλεως.

bolo-kalanta-1

bolo-kalanta-2

bolo-kalanta-4

bolo-kalanta-5

bolo-kalanta-6

bolo-kalanta-7

bolo-kalanta-8

bolo-kalanta-9

bolo-kalanta-10

bolo-kalanta-11

Εμφανίσεις: 25457
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!