Η εορτή των Χριστουγέννων στην Ι.Μ. Τρίκκης (ΦΩΤΟ)

trikkis-7

ΤΡΙΚΑΛΑ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, εόρτασε ευφρόσυνα σήμερα η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Την παραμονή τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου, ενώ σήμερα το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρικάλων τελέστηκε ο Όρθρος και εν συνεχεία η λαμπρά Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου.

Συμμετείχαν οι ιερείς του μητροπολιτικού ναού, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Νάσης καθώς και ο Αρχιδιάκονος π. Αλέξιος.

Στην προσλαλιά του ο Πολιός Ιεράρχης αναφέρθηκε στο νόημα της μεγάλης αυτής εορτής για τη ζωή της Εκκλησίας και των πιστών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλο το εκκλησίασμα να έχουν υγεία και κάθε καλό εκ Θεού.

Στη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία παρέστη και ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

trikkis-1

trikkis-2

trikkis-3

trikkis-4

trikkis-5

trikkis-6

trikkis-8

trikkis-9

Εμφανίσεις: 39848
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!