Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας κοντά στους ασθενείς του Νοσοκομείου Μεσολογγίου (ΦΩΤΟ)

aitolias-1

Σήμερα Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς μαζί με ομάδα κληρικών και λαϊκών επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου νέοι μαθητές και φοιτητές έψαλλαν τα κάλαντα στους ασθενείς αλλά και στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο Σεβασμιώτατος, επισκέφθηκε όλους τους θαλάμους και συνομιλούσε με τους ασθενείς, ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας τους και τους ευχόταν ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψουν στα σπίτια τους υγιείς. Παράλληλα προσφέρονταν στους ασθενείς και στους συνοδούς τους, ένα γλύκισμα καθώς και αναμνηστικά έντυπα.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Κοσμάς, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την προσφορά τους στους νοσηλευομένους και ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο και υπεύθυνο έργο τους και φυσικά Άγια Χριστούγεννα και ευλογημένο το νέο έτος.

aitolias-2

aitolias-3

aitolias-4

aitolias-5

aitolias-6

Εμφανίσεις: 29885
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!