Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά ιερέων στην Ι.Μ. Νεαπόλεως (ΦΩΤΟ)

neap-11

Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 στην Κατακόμβη του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Στην εκδήλωση η θεατρική ομάδα «Μίμησις» της Μητροπόλεως παρουσίασε απόσπασμα από το παραμύθι «ο Ευτυχισμένος Πρίγκηπας» του Όσκαρ Ουάϊλντ.

Το κλασσικό παραμύθι, με τα ωραία διδάγματα, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών και προκάλεσε αισθήματα συγκίνησης.

Ακολούθησε το διαδραστικό παιχνίδι «Βρές το Ζώο». Τα παιδιά συμμετείχαν με ιδιαίτερη ζωντάνια και ενθουσιασμό στο πρωτότυπο αυτό παιχνίδι, εκτελώντας με υποδειγματική προθυμία τα επιβεβλημένα παραγγέλματα, τα οποία διακρίνονταν για την ευρηματικότητα και τη φαντασία τους.

Η ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους στο παιχνίδι έλαβε ως δώρο, από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου κ. Βαρνάβα, μολύβια με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους ιερείς και τις πρεσβυτέρες για την αθρόα συμμετοχή τους καθώς και για τη χαριτωμένη παρουσία των παιδιών τους.

Η όμορφη εκδήλωση, η οποία είχε ως κύριο γνώρισμα την οικογενειακή ζεστασιά και οικειότητα, έκλεισε με την προσφορά δώρων από το Σεβασμιώτατο σε όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά.

neap-1

neap-2

neap-3

neap-4

neap-5

neap-6

neap-7

neap-8

neap-9

neap-10

neap-12

neap-13

Εμφανίσεις: 27443
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!