Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

kalada-1

Εορταστικό το κλίμα στο Επισκοπείο στη Σπάρτη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ευστάθιο να δέχεται με χαρά όλους όσοι είχαν τη καλή διάθεση να τον επισκεφθούν για να ψάλλουν τα Κάλαντα, να εκφράσουν την αγάπη τους και να ευχηθούν για το νέο έτος.

Η χορωδία του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών, για άλλη μια φορά, έδωσε ένα ξεχωριστό τόνο στην εορταστική ατμόσφαιρα με τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και εορταστικά τραγούδια.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας συνεχάρη τους στρατευμένους για τη παρουσία τους και τους ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Επίσης τους προέτρεψε κατά τη διάρκεια της θητείας τους να προσφέρουν ό,τι καλό μπορούν στη Πατρίδα και οι ίδιοι από τη πλευρά τους να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις, που θα τους είναι ωφέλιμες και στη πολιτική τους ζωή. Ακολούθησε μικρό κέρασμα.

Ιδιαίτερο χρώμα έδωσε στην ημέρα η παρουσία τροφίμων του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης με τη συνοδεία του Διευθυντή του Ιδρύματος π. Ιωάννη Προφύρη.

Οι τρόφιμοι έψαλλαν τα Κάλαντα και δέχθηκαν τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος κατ’ επανάληψη έχει εκφράσει εμπράκτως την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον του για τους εμπερίστατους αυτούς συνανθρώπους μας.

Στη συνέχεια τα Κάλαντα έψαλλαν τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Παρορείου με τη συνοδεία του εφημέριου του χωριού Ιερομονάχου π. Θεολόγου Γκιουζέλη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν τη νέα χρονιά, τόσο αυτά όσο και οι οικογένειές τους, υγεία και προκοπή.
Ολοκληρώνοντας την αναφορά μας στα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα να σημειώσουμε, ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε αρκετές ομάδες παιδιών, που αυθόρμητα χτύπησαν τη πόρτα του Επισκοπείου για να ευχηθούν στο Πνευματικό μας Πατέρα.

kalada-2

kalada-3

kalada-4

kalada-5

Εμφανίσεις: 16395
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!