Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως έκοψε την Βασιλόπιτα (ΦΩΤΟ)

kalada-neapoli-8

Στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 σε μια όμορφη, απλή και με οικογενειακό χρώμα εορταστική εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιττα.

Προσκεκλημένοι ήταν ο Υπουργός Μακεδονίας –Θράκης κ. Γ. Ορφανός , βουλευτές , δήμαρχοι , διευθυντές των Νοσοκομείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης, προϊστάμενοι της Αστυνομίας και του Στρατού καθώς και συνεργάτες στο ποιμαντικό και κοινωνικό έργο της Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους για τη διακονία στους , τους παρακάλεσε να μείνουν στην υπομονή ,στην ενότητα και στην ταπείνωση.

Τους προέτρεψε, ακόμα, να προκρίνουν σε κάθε περίπτωση το καλό της πατρίδας και αυτό να υπηρετούν με όλες τους τις δυνάμεις.

Ο Σεβασμιώτατος υπενθύμισε ότι και άλλες φορές η χώρα μας αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες αλλά τις ξεπέρασε, γιατί κράτησε ανόθευτη την πίστη στο Θεό και την αγάπη στον αδελφό.

Η χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» ενίσχυσε το εορταστικό κλίμα αποδίδοντας, με τρόπο μελωδικό και ενθουσιαστικό, παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Στο τέλος , όλοι οι προσκεκλημένοι πήραν από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου μαζί με την ευχή του για τη νέα χρονιά και τα πρωτοχρονιάτικα δώρα τους.

kalada-neapoli-1

kalada-neapoli-2

kalada-neapoli-3

kalada-neapoli-4

kalada-neapoli-5

kalada-neapoli-6

kalada-neapoli-7

kalada-neapoli-9

kalada-neapoli-10

kalada-neapoli-11

kalada-neapoli-12

Εμφανίσεις: 27767
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!