Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην Ι.Μ. Καστορίας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

vasilo-kastoria-2

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, απόψε το βράδυ, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Ιερό Επισκοπείο της πόλεώς μας, αμέσως μετά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Ο Σεβασμιώτατος έκοψε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη για όσα μας επιφυλάσσει το νέο έτος, πίστη, αγάπη και ομόνοια μεταξύ μας για να μεγαλουργήσουμε και να αντιμετωπίσουμε όσα προβλήματα έχει ο καθένας μας.

Παρόν στην εκδήλωση η Βουλευτής Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, η θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος Καστοριάς, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, ο Ταξίαρχος, οι Διευθυντές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι συνεργάτες και ευεργέτες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και πλήθος κόσμου που γέμισε το Επισκοπείο για την ανταλλαγή των ευχών με τον Πνευματικό Πατέρα της Καστοριάς.

vasilo-kastoria-1

vasilo-kastoria-3

vasilo-kastoria-4

vasilo-kastoria-5

vasilo-kastoria-6

vasilo-kastoria-7

vasilo-kastoria-8

vasilo-kastoria-9

vasilo-kastoria-10

Εμφανίσεις: 22392
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!