Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης (ΦΩΤΟ)

trikiala-12

ΤΡΙΚΑΛΑ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Το νέο ενιαυτό, αλλά και τη μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου του Ουρανοφάντορος, τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών σήμερα με κάθε επισημότητα.

Το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρικάλων τελέσθηκε ο Όρθρος και ακολούθως η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου.

Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας εψάλλει η επίσημος Δοξολογία επί τη ενάρξει του νέου έτους παρουσία των ιερέων της πόλεως των Τρικάλων.

Το παρόν έδωσαν ακόμη ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, οι βουλευτές κ.κ. Μιχάλης Ταμήλος και Ηλίας Βλαχογιάννης καθώς και άλλοι επίσημοι φορείς.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης κ. Αλέξιος δεν παρέλειψε να ευχηθεί τόσο στους τοπικούς άρχοντες όσο και στο λαό καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και πνευματική προκοπή.

trikiala-1

trikiala-2

trikiala-3

trikiala-4

trikiala-5

trikiala-6

trikiala-7

trikiala-8

trikiala-9

trikiala-10

trikiala-11

trikiala-13

trikiala-14

Εμφανίσεις: 62859
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!