Η εορτή του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Αιγάλεω (ΦΩΤΟ)

diakonos-9

ΑΙΓΑΛΕΩ | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ

Στον περικαλέστατο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Αιγάλεω εορτάστηκε σήμερα, Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, η μνήμη του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού.

Στην Θεία Λειτουργια προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας και Αιγάλεω κ. Αλέξιος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσόστομος Παναγόπουλος, τον Προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ. Πέτρο Χαλούλο και πλειάδα κληρικών της Μητροπόλεως.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε η εις Διάκονον Χειροτονία του Υποδιακόνου π. Μιχαήλ Μπιλάλη, ο οποίος διακονεί στον Ιερό Ναό.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ερχόμενη εορτή της Βάπτισης του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και ανέπτυξε αποσπάσματα από την σημερινή Ευαγγελική Περικοπή.

Συνέχισε αναφέροντας τον σωτήριο Λόγο προσευχής το ''Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού Ελέησον με τον Αμαρτωλό'', τονίζοντας ότι θα πρέπει να λέγει ο καθένας μας.

Ο Διάκονος π. Μιχαήλ Μπιλάλης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, γιατί σήμερα εκπλήρωσε το όνειρο του να εισέλθει εις την κοινωνία της Εκλησίας και να διακονεί την Αγιότατη του Χριστού Εκκλησία.

diakonos-1

diakonos-2

diakonos-3

diakonos-4

diakonos-5

diakonos-6

diakonos-7

diakonos-8

diakonos-10

diakonos-11

diakonos-12

diakonos-13

diakonos-14

diakonos-16

diakonos-17

diakonos-18

diakonos-19

diakonos-20

diakonos-21

diakonos-22

diakonos-23

diakonos-24

diakonos-25

diakonos-26

diakonos-27

diakonos-28

diakonos-29

diakonos-30

diakonos-31

diakonos-32

Εμφανίσεις: 68540
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!