Τα Άγια Θεοφάνεια στην Ι.Μ. Κιλκισίου (ΦΩΤΟ)

kilk-12

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και ιδιαίτερη λαμπρότητα, όπως αρμόζει στην μεγάλη εορτή της ημέρας, τελέστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια σε όλη την περιφέρεια της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Επίκεντρο των εκδηλώσεων ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και τον Μέγα Αγιασμό παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών του Νομού και ακολούθως πραγματοποιήθηκε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο κολυμβητήριο της ακαδημίας ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς Αρχιμανδρίτη π. Αρσένιος Ιωάννου, πλαισιούμενος από τους ιερείς της πόλεως του Κιλκίς.

Η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού πραγματοποιήθηκε και στην λίμνη Δοϊράνη, παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου παρά το τσουχτερό κρύο.

Μεταξύ αυτών ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Σισμανίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ανδρέας Βεργίδης και Παύλος Θωμαίδης, κ.α.

kilk-1

kilk-2

kilk-3

kilk-4

kilk-5

kilk-6

kilk-7a

kilk-8

kilk-9

kilk-10

kilk-11

kilk-13

kilk-14

kilk-15

kilk-16

kilk-17

kilk-18

kilk-19

kilk-20

Εμφανίσεις: 36132
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!