Θεία Λειτουργία ενώπιον του σκηνώματος του Μητροπολίτου Κυρίλλου (ΦΩΤΟ)

skinoma-7

ΚΑΡΔΙΤΣΑ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελείται αυτή την ώρα ενώπιον του σκηνώματος του Μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος κ. Κυρίλλου στον Ιερό Μητροπολιτικό  Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στην Θεία Λειτουργία ιερουργεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και συνιερουργούντων του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Κορώνης Αρχιμ. Μεθοδίου, του Ιεροκήρυκα Αρχιμ. Αμφιλοχίου καθώς και άλλων κληρικών.

Μέχρι τα ξημερώματα ο Μητροπολιτικός Ναός ήταν ανοιχτός καθώς κατά εκατοντάδες οι Καρδιτσιώτες και οι Καρδιτσιώτισσες κάθε ηλικίας πέρασαν να ασπαστούν για τελευταία φορά το χέρι του αγαπημένου τους Ποιμενάρχου.

Η Εξόδιος Ακολουθία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι και η ταφή θα γίνει στον περίβολο του Ναού δίπλα από τον Μακαριστό Μητροπολίτη Ιεζεκιήλ.

skinoma-1

skinoma-2

skinoma-3

skinoma-4

skinoma-5

skinoma-6

skinoma-7

skinoma-8

skinoma-9

skinoma-10

skinoma-11

skinoma-12

skinoma-13

skinoma-14

skinoma-15

20150112

Εμφανίσεις: 53850
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!