Έκοψαν την Βασιλόπιτα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

astynomia-7

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας προσκλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ενότητα και την προσφορά της Αστυνομίας στην πόλη μέσα σε σκληρές και αντίξοες συνθήκες και στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: «Η Εκκλησία προσεύχεται για εσάς. Όλοι μαζί θα παλέψουμε, με όπλο την ενότητά μας, για να βγεί ο τόπος από τη δυσκολία που τον βρήκε. Να μείνετε σε αυτή τη διακονία, βλέποντας την ως ύψιστη τιμή και ευλογία, και να προαφέρετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για την ασφάλεια της χώρας.»

Τέλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης κ. Βάϊος Χόνδρος, Υποστράτηγος, πρόσφερε στο Σεβασμιώτατο μία πλακέτα.

Παρόντες ήταν οι: Γ.Δ κ.Βάϊος Χόνδρος, A' Bοηθός Γ.Δ- Υποστράτηγος κ. Ιωακείμ Τσουκνάδης, Β' βοηθός Γ.Δ – Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Τζιμόπουλος, Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας-Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Γιαρεντζίδης, Διευθυντής Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης-Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Μωϋσίδης, Διευθυντής Διεύθυνσης Τροχαίας- Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος Τυριακίδης, Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφάλειας κ. Δημήτριος Μπουραζάνας, Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων κ. Κωνσταντίνος Βακρινός και άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί.

astynomia-1

astynomia-2

astynomia-3

astynomia-4

astynomia-5

astynomia-6

astynomia-8

astynomia-9

Εμφανίσεις: 32630
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!