Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Ι.Μ. Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

lamia-8

Με την παρουσία πολλών μαθητών όλων των βαθμίδων εορτάσθηκε η μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος ιερούργησε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Περί το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε το μήνυμα της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος προς την μαθητιώσα νεολαία.

Ακολούθως τελέσθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας και προκοπής των μαθητών και καθηγητών των σχολείων της περιοχής μας και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Θεολόγο Καθηγητή κ. Δημήτριο Σφήκα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά δια πρεσβειών των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας να έχουν υγεία, φώτιση και όρεξη για μάθηση, στους εκπαιδευτικούς να έχουν υγεία και υπομονή και στους προϊσταμένους της Εκπαιδεύσεως να έχουν δύναμη και να υπηρετούν τα καλύτερα για την Παιδεία.

Στον εορτασμό παρέστησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαιδεύσεως Στερεάς Ελλάδος κ. Ηλίας Παλιαλέξης, οι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος, Σχολικοί Σύμβουλοι, οι μαθητές των 3ου Δημοτικού Σχολείου, του 6ου Γυμνασίου, του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Λυκείου, του 6ου Λυκείου με τους καθηγητές τους, οι νεοεκλεγέντες Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Απόστολος Καραναστάσης και κ. Δημήτριος Βέττας στους ο οποίους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, με αγάπη προς την Πατρίδα και προσφορά προς το λαό, ο τ. Υπουργός, Βουλευτής κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θύμιος Καραΐσκος, η Αντιδήμαρχος κα Βίβιαν Αργύρη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Δημήτριος Φακάκης, ο Περιφερειακός Διευθυντής του Πυροσβεστικού Σώματος Αρχιπύραρχος Νικόλαος Ντίτσας, εκπρόσωπος της Αστυνομίας και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της Φθιώτιδος.

lamia-1

lamia-2

lamia-3

lamia-4

lamia-5

lamia-6

lamia-7

lamia-9

lamia-10

lamia-11

lamia-12

lamia-13

Εμφανίσεις: 18185
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!