4ο Νεανικό Συνέδριο στην Ι.Μ. Μεσογαίας (ΦΩΤΟ)

lavrio-16

''Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 4ου Νεανικού Συνεδρίου που διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε εχθές Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στο Επισκοπείο – Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στο Λαύριο και απευθυνόταν σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου με θέμα: »Είσαι καλά δικτυωμένος;».  

Εισηγητές του Συνεδρίου ήταν ο κ. Μάκης Παπαγεωργίου (Οικονομολόγος – Δημοσιογράφος) και ο κ. Γεώργιος Κορμάς (Ιατρός – Εκπρόσωπος Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου) με θέμα ''Μύθοι και αλήθειες για το διαδίκτυο» στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο μέρος εισηγήθηκε ο Αρχιμανδρίτης π. Μάρκος Τζανακάκης (Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής) με θέμα ''Η θέση μας στον κόσμο του διαδικτύου».

Υπήρξε μία εποικοδομητική  συζήτηση με τους εισηγητές για το μείζον θέμα που είναι το Διαδίκτυο, καθώς και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, ο οποίος και έληξε τις εργασίες του συνεδρίου.»

Το συνέδριο παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες Λυκείου, Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως και τα μέλη του γραφείου νεότητος, καθώς και οι Διευθυντές των Λυκείων της Λαυρεωτικής!''

lavrio-1

lavrio-2

lavrio-3

lavrio-4

lavrio-5

lavrio-6

lavrio-7

lavrio-8

lavrio-9

lavrio-10

lavrio-11

lavrio-12

lavrio-13

lavrio-14

lavrio-15

lavrio-17

lavrio-18

lavrio-19

Εμφανίσεις: 27846
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!