Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο Ιερέως Γεωργίου Τσουνή (ΦΩΤΟ)

0tso-6

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Κάτω Στενής ετελέσθη το τεσσαρακονθήμερον Μνημόσυνον του πεσόντος κατά το καθήκον, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μακαριστού Ιερέως Γεωργίου Τσουνή.

Στον Όρθρο της ημέρας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, ο οποίος προεξήρχε και στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο και στο Αρχιερατικό Μνημόσυνο που ακολούθησε, με την συμμετοχή και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, πολλών Ιερέων, αλλά και πλήθους ευσεβούς Λαού του Θεού που προσήλθε και μετέλαβε και των Αχράντων Μυστηρίων, μεταξύ των οποίων ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων κ. Γεώργιος Ψαθάς κ.ά. εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, αναφερόμενος στο μυστήριο του θανάτου, τονίζοντας ότι η χειρότερη μορφή θανάτου είναι η αποστασία από το Θεό, χωρίς τον Οποίον ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει.

Μετά την Θεία Λειτουργία άπαντες μετέβησαν στον Τάφο του αοιδίμου Ιερέως, όπου και εψάλη το Νεκρώσιμο Τρισάγιο.

Το Ιερό Αναλόγιο διηκόνησαν Ιεροψάλτες, υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Ι. Προσκυνήματος Παναγίας Φανερωμένης Ν. Αρτάκης κ. Αγγέλου Μαντά.

0tso-1

0tso-2

0tso-3

0tso-4

0tso-5

0tso-7

0tso-8

Εμφανίσεις: 32758
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!