Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΦΩΤΟ)

0thessalia-1

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στη Σχολή Θετικών Επιστημών που λειτουργεί στη Λαμία βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου και των Προέδρων των δύο Τμημάτων.

Μετά την ευλογία και την κοπή της πίτας η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Σχολής, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του για την πρόσκληση να παραστεί εις την εκδήλωση του Πανεπιστημίου και ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και στους φοιτητές να προοδεύουν σε γνώση και αρετή, τονίζοντας ότι τα δύο αυτά μαζί κάνουν τον άνθρωπο μεγάλη προσωπικότητα και ανοίγουν τον δρόμο της προόδου και της επιτυχίας.

Χαιρετισμό στην ομήγυρη απηύθυνε και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Γεώργιος Πετράκος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμητική του παρουσία και όλους τους τοπικούς φορείς που παρέστησαν.

Αναφερθείς στην λειτουργία του Πανεπιστημίου και των δύο τμημάτων που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα, έτονισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το προσωπικό του Πανεπιστημίου θα συνεχίζουν να εργάζονται ώστε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας να προσφέρει καλής ποιότητας σπουδές, καλές υποδομές και καλές προοπτικές για την επαγγελματική σταδιοδρομία των φοιτητών.

Τις ευχαριστίες του σε όλους τους παρισταμένους εξέφρασε εκ μέρους των δύο Τμημάτων, ο Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής κ. Γεώργιος Σταμούλης, ο οποίος εζήτησε την συντονισμένη προσπάθεια όλων των φορέων της Λαμίας, της Φθιώτιδος και της Στερεάς προκειμένου η Σχολή Θετικών Επιστημών να μπορέσει να στηθεί με τον σωστό τρόπο στη Λαμία.

Στην ωραία εκδήλωση παρέστησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Πετράκος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής κ. Γεώργιος Σταμούλης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Βιοϊατρικής με εφαρμογές στην Πληροφορική κ. Βασίλειος Πλαγιανάκος, το διδακτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, οι φοιτητές των Τμημάτων, οι Βουλευτές Φθιώτιδος κ. Βασίλης Κυριακάκης και κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Θύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, η Αντιδήμαρχος κα. Βίβιαν Αργύρη και άλλοι εκπρόσωποι φορέων της Φθιώτιδος.

Σημειώνουμε τέλος, πως στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου υπηρετούν ως εντεταλμένοι Λέκτορες, δύο κληρικοί της Μητροπόλεως Φθιώτιδος, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Δωρόθεος Αγγέλης, Δρ. Φυσικής Περιβάλλοντος και ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Δαμασκηνός Ξηρομερίτης.

0thessalia-2

0thessalia-3

0thessalia-4

0thessalia-5

0thessalia-6

0thessalia-7

Εμφανίσεις: 28525
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!