Ψυχοσάββατο στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας (ΦΩΤΟ)

0psixosabbato-15

Το Σάββατον, 14 Φεβρουαρίου 2015, Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Πανδρόσου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μετέβη στο Κοιμητήριο της Κομοτηνής, όπου ετέλεσε τρισάγιον υπέρ αναπαύσεως των προκατόχων του Αρχιερέων, ως και των κεκοιμημένων Ιερέων της Μητροπόλεως.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως εις το Στρατιωτικόν Κοιμητήριον Κομοτηνής δεηθείς υπέρ αναπαύσεως των υπέρ Πίστεως και Πατρίδως ηρωϊκώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων μετέβη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων κατά την εκτέλεσιν του καθήκοντος Αστυνομικών, ενώ εκ προσώπου της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης ανεγνώσθη ο κατάλογος των πεσόντων Αστυνομικών από του έτους 1985 έως σήμερον, μετά ταύτα ετελέσθη τρισάγιον εις τον τύμβον έξωθεν του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής.

0psixosabbato-1

0psixosabbato-2

0psixosabbato-3

0psixosabbato-4

0psixosabbato-5

0psixosabbato-6

0psixosabbato-7

0psixosabbato-8

0psixosabbato-9

0psixosabbato-10

0psixosabbato-11

0psixosabbato-12

0psixosabbato-13

0psixosabbato-14

0psixosabbato-16

0psixosabbato-17

0psixosabbato-18

Εμφανίσεις: 26827
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!