Σύρου: ''Σήμερα η Εκκλησία εορτάζει τη νίκη ενάντια στο ψεύδος και τις αιρέσεις''

0myk-6

"Κάθε μέρα η Εκκλησία αναγγέλλει και εορτάζει και μία νίκη! Σήμερα, η καθόλου Εκκλησία εορτάζει και τιμά τη νίκη ενάντια στο ψεύδος και τις αιρέσεις"!

Με αυτά τα λόγια νοηματοδότησε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' τη σημερινή Κυριακή της Ορθοδοξίας, απευθυνόμενος προς το πολυπληθές Εκκλησίασμα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής Μυκόνου, στον οποίο και ιερούργησε, παρουσία του Δημάρχου Μυκονίων κ. Κ. Κουκά, ο οποίος κατά την επικρατήσασα παράδοση απήγγειλε το Σύμβολο της Πίστεως, των Αντιδημάρχων, του Προέδρου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, του Διοικητή και Υποδιοικητή της 6ης ΜΣΕΠ και εκπροσώπων των Αρχών, Φορέων και Συλλόγων της νήσου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' προέστη της πανδήμου λιτανεύσεως των ιερών εικόνων και των τριών Ενοριών της Χώρας Μυκόνου, στους γραφικούς δρόμους της, με αφετηρία τον ιστορικό πάλαι ποτέ Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Ελένης Κάστρου, στον οποίο φυλάσσονται περίπυστες ιερές εικόνες.

0myk-1

0myk-2

0myk-3

0myk-4

0myk-5

0myk-7

0myk-8

0myk-9

0myk-10

0myk-11

0myk-12

0myk-13

0myk-14

0myk-15

0myk-16

Εμφανίσεις: 24818
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!