Επίσκεψη μαθητών Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως στον Φθιώτιδος Νικόλαο

img 6445 0

Το Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας επισκέφθηκαν οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, την Τετάρτη 4 Μαρτίου το πρωί.

Τους 35 μαθητές με τους συνοδούς τους υποδέχθηκε με πολύ αγάπη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος στην μεγάλη αίθουσα του Κέντρου και συνομίλησε μαζί τους σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα όπου τα παιδιά επικοινώνησαν με αυθορμητισμό μαζί του και του έθεσαν διάφορα ερωτήματα. Στο τέλος της συζήτησης προσφέρθηκε στα παιδιά κέρασμα και ο Σεβασμιώτατος τους διένειμε διάφορες ευλογίες.

Ακολούθως οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου όπως τη βιβλιοθήκη, τον Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ και το αμφιθέατρο, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν και μία ωραία χριστιανική ταινία.

Τα παιδιά εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την επίσκεψή τους αυτή αλλά και την επιθυμία να πραγματοποιηθεί και στο άμεσο μέλλον παρόμοια επίσκεψη.

Εμφανίσεις: 19640
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!