Εκδήλωση για την Κωνσταντινούπολη στη Μονή Λαζαριστών (ΦΩΤΟ)

laz-2

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Πολιτεία Πολιτισμού παρουσίασε μια πολύ προσεγμένη εκδήλωση για την Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στην κεντρική σκηνή της Μονής Λαζαριστών.

Στην αρχή απηύθυναν χαιρετισμούς ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χάρης Αηδονόπουλος ,η Πρόεδρος της Πολιτείας Πολιτισμού κ. Πέπη Ανσουριάν, και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

Όταν προσκλήθηκε στο βήμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας συνεπήρε το ακροατήριο με τα ενθουσιαστικά του λόγια, τα οποία ήταν συγχρόνως ένα κάλεσμα διατήρησης της εθνικής μνήμης και περιφρούρησης της εθνικής κληρονομιάς.

Η ορχήστρα της Κοσμικής Ελληνικής Μουσικής υπό την αριστοτεχνική διεύθυνση του κ. Γιώργου Πατρώνα απέδωσε παραδοσιακούς πολίτικους σκοπούς, οι οποίοι συγκίνησαν το κοινό και «ξύπνησαν» νοσταλγικές αναμνήσεις για την Πόλη των Πόλεων.

laz-3

laz-4

laz-5

laz-6

laz-7

laz-1

Εμφανίσεις: 29752
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!