Έναρξη Ενοριακών παιχνιδιών στην Ι.Μ. Νεαπόλεως (ΦΩΤΟ)

enoriaka-neapoleos-15

Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στις 12.00μ, τελέστηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα αγιασμός για την έναρξη των Ενοριακών Παιχνιδιών στο Κλειστό Γυμναστήριο Αναστασία Κελεσίδου στους Αμπελόκηπους.

Στη Μητρόπολη Νεαπόλεως για 6η συνεχόμενη χρονιά οργανώνονται με μεγάλη επιτυχία τα Ενοριακά Παιχνίδια, στα οποία συμμετέχουν 17 ενορίες με 28 διαφορετικές ομάδες.

Φέτος, θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το εκπονημένο πρόγραμμα 200 ποδοσφαιρικοί αγώνες, στους οποίους θα συμμετέχουν 338 παιδιά.

Στην τελετή του αγιασμού επί τη ενάρξη των αγώνων παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Παύλου Μελά κ. Δ. Δεμουρτζίδης και Αμπελοκήπων κ. Λ. Κυρίζογλου και η Ολυμπιονίκης κ. Αναστασία Κελεσίδου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Στααυρουπόλεως κηρύττοντας την έναρξη των αγώνων ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και τόνισε ότι σε έναν αγώνα σημασία δεν έχει η νίκη αλλά η προσπάθεια.

enoriaka-neapoleos-1

enoriaka-neapoleos-2

enoriaka-neapoleos-3

enoriaka-neapoleos-4

enoriaka-neapoleos-5

enoriaka-neapoleos-6

enoriaka-neapoleos-7

enoriaka-neapoleos-8

enoriaka-neapoleos-9

enoriaka-neapoleos-10

enoriaka-neapoleos-11

enoriaka-neapoleos-12

enoriaka-neapoleos-13

enoriaka-neapoleos-14

enoriaka-neapoleos-16

enoriaka-neapoleos-17

Εμφανίσεις: 21573
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!