Ο Μητροπολίτης Σιατίστης στον Κατανυκτικό Εσπερινό στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

122

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στην τέλεση του Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ηλιούπολη

Τον Εσπερινό ελάμπρυνε με την παρουσία του και τον εμπνευσμένο λόγο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιατίστης κ. Παύλος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος στον εμπεριστατωμένο λόγο του παρουσίασε αναλυτικά την ιδέα ότι ο Σταυρός αποτελεί το μέτρο της αγάπης του Θεού και συγχρόνως το μέτρο της διαστροφής και της εγκληματικότητας του ανθρώπου, ο οποίος τολμά να σταυρώνει το Θεό .

Στη συνέχεια, ο Σεβαμιώτατος κ. Παύλος υπογράμμισε με έμφαση ότι μόνο όταν έχουμε τη διάθεση να σταυρωθούμε για τον άλλον, μόνον τότε η καρδιά μας γεύεται τη αληθινή χαρά.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, ο οικείος Μητροπολίτης, Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Παύλο για τα λόγο οικοδομής ,θύμησε στο Εκκλησίασμα ότι «όποιου του μέλλει Ανάσταση το Γολγοθά διαβαίνει».

622

822

922

Εμφανίσεις: 17579
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!