Η ηγεσία της Αστυνομίας στον Νεαπόλεως Βαρνάβα

neapoleos-stratigoi-1

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα (16.3.2015) σύσσωμη η νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης επί τη αναλήψει των καθηκόντων της.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε στο Επισκοπείο τον Γεν. Αστυνομικό Επιθεωρητή Β. Ελλάδος Αν/γο Δ. Σοφιό, τον Γεν. Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υπ/γο Β. Μωϋσίδη, τον Αναπληρωτή Γεν. Διευθυντή Τ/χο Θ. Τυριακίδη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Δ. Μπουραζάνα καθώς και τους Διευθυντές, Ασφαλείας Τ/χο Ν. Ζησιμόπουλο, Τροχαίας Τ/χο Φ. Δομζαρίδη, Αλλοδαπών Τ/χο Γ. Παντελάκο, Άμεσης Δράσης Αστ/μο Μ. Πουρσανίδη και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αστ/μο Κ. Βακρινό.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους ο Σεβασμιώτατος εξήρε το πολυσήμαντο έργο των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο, ενώ τους διαβεβαίωσε για τη στήριξη και τη συμπαράσταση της Μητρόπολης, εντός των ορίων της οποίας εδρεύει η Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ο Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής από την πλευρά του υπογράμμισε το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως τονίζοντας την καθοριστική συμβολή της τοπικής Εκκλησίας στη διασφάλιση και τη διατήρηση της συνοχής και της ενότητας στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Κατά τη συνάντηση ήταν παρών και ο Διευθυντής του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. Τ/χος Μ. Τσελεντάκης, ο οποίος κρίθηκε διατηρητέος στη θέση του, συνεχίζοντας το έργο του στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έργο , το οποίο εμφορείται από ανθρωπιστικό πνεύμα και εκτείνεται στη Δυτική Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

422

90909

0922

Εμφανίσεις: 18384
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!