Λαρίσης: ''Παιδιά, ως θυμίαμα να ανεβαίνει η προσευχή σας στον Θεό''

larisa-2

Με πολλή χαρά συνήντησε τους μαθητές των σχολείων της Νίκαιας και τους καλούς καθηγητές και δασκάλους τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, το πρωί, στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, που τέλεσε για τα παιδιά στον πανέμορφο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, παρουσία και του κ. Δημάρχου Κιλελέρ κ. Αθανασίου Νασιακόπουλου, πολλών εκ των αρχόντων του τόπου και αρκετών πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος παρότρυνε τα παιδιά να μελετούν μαζί με τα μαθήματά τους και τον λόγο του Θεού, να προσεύχονται καρδιακά σε Εκείνον, ώστε η προσευχή τους να ανεβαίνει ως εύοσμο θυμίαμα στον θρόνο της χάριτός Του, να έχουν στην ζωή τους διαρκή την ευλογία Του και ακόμη να ακολουθούν τον Κύριο στην σωτήρια οδό του, ενώ τα παρεκάλεσε να ζήσουν τις ημέρες αυτές έντονα και βιωματικά το πάθος του Κυρίου μέσα στην πολύ καλά οργανωμένη ενορία τους, κοντά στον πνευματικό τους πατέρα και καθοδηγητή, π. Αριστείδη και τους εκλεκτούς συνεργάτες του.

larisa-1

larisa-3

larisa-4

larisa-5

Εμφανίσεις: 14536
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!