Οι Δ’ Χαιρετισμοί στην Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος (ΦΩΤΟ)

Kastraki.Xairetismoi1957

Το απόγευμα στις 7.00 ο Σεβασμιώτατος έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καστρακίου όπου ανέγνωσε τους Δ’ Χαιρετισμούς προς την Υπεραγία Θεοτόκο, συμπροσευχομένων του Αρχιερατικού Επιτρόπου Ευπαλίου και Ποτιδάνειας Αρχιμ. Νεκταρίου Μουλατσιώτη και του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Γρηγορίου Σαμά.

Πριν το τέλος της ακολουθίας των Δ’ Χαιρετισμών και μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, έκαναν δώρο μια βακτηρία στον Σεβασμιώτατο και ο πολιτευτής του Νομού Φωκίδος που κατάγεται από το Καστράκι Δωρίδος κ. Κώστας Χαλιορής, προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου και της επισκέψεώς του στο χωριό Καστράκι έκανε δώρο στον Σεβασμιώτατο αντίγραφο καλύμματος Ευαγγελίου με την Σταύρωση, το οποίο αφιερώθηκε το 1676 στην Εκκλησία του Σωτήρος, στην Αδριανούπολη και το οποίο φυλάσσεται στο μουσείο Μπενάκη.
Επίσης ακολούθησε ανάγνωση ευχαριστήριας επιστολής ενός εκ των παιδιών των κατηχητικών του Ιερού Ναού προς τον Σεβασμιώτατο για την επίσκεψή του.

Μετά το τέλος της ακολουθίας των Δ’ Χαιρετισμών ακολούθησε κέρασμα στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού και αναμνηστική φωτογραφία του Σεβασμιωτάτου με τα παιδιά του κατηχητικού του Ιερού Ναού.

Kastraki.Xairetismoi1900

Kastraki.Xairetismoi1934

Kastraki.Xairetismoi1957

Kastraki.Xairetismoi1967

Kastraki.Xairetismoi1949

Kastraki.Xairetismoi1978

Kastraki.Xairetismoi2002

Kastraki.Xairetismoi2064

Kastraki.Xairetismoi2108

Kastraki.Xairetismoi2140

Kastraki.Xairetismoi2148

Kastraki.Xairetismoi2155

Kastraki.Xairetismoi2194

Εμφανίσεις: 22278
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!