Ιερό Ευχέλαιο στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

0neapoleos-astynomia-3

Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, στο Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυροπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου.

Παρόντες ήταν ο Γεν. Αστυνομικός Δ/ντης Κ. Μακεδονίας Υποστράτηγος Ν. Μπαντουβάκης, ο Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Β. Μωϋσίδης, ο Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής Ταξίαρχος Θ. Τυριακίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Δ. Μπουραζάνας καθώς και οι Διευθυντές, Ασφαλείας Ταξίαρχος Ν. Ζησιμόπουλος, Τροχαίας Ταξίαρχος Φ. Δομζαρίδης, Αλλοδαπών Ταξίαρχος Γ. Παντελάκος, Άμεσης Δράσης Αστ/μος Μ. Πουρσανίδης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αστυνόμος Κ. Βακρινός.

Την τέλεση του Ευχελαίου, μέσα σε κλίμα κατανυκτικό, παρακολούθησαν αξιωματικοί και πλήθος ανδρών και γυναικών της ΕΛ.ΑΣ. της πόλης.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας ευχήθηκε σε όλους κατ' άμφω υγεία και την προστασία του Θεού για την όσο το δυνατόν καλύτερη επιτέλεση του έργου τους.

0neapoleos-astynomia-1

0neapoleos-astynomia-2

0neapoleos-astynomia-4

0neapoleos-astynomia-5

Εμφανίσεις: 16169
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!