Η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Λάρισα (ΦΩΤΟ)

0ignatios-11

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η εορτή του Ευαγγελισμού στην Λάρισα, στους περιώνυμους Ιερούς Ναούς της Ευαγγελιστρίας στην Ροδιά, και στον ομώνυμο χωριό του Ευαγγελισμού, όπου με την συμμετοχή πολλών Ιερέων αλλά και πιστών χριστιανών εορτάσθηκε η μεγάλη και ξεχωριστή αυτή εορτή της Παναγίας.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος κ.Ιγνάτιος, προέστη της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας και της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, όπου προέστη της επισήμου Δοξολογίας, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλεως και εν συνεχεία ευλόγησε τους νέους και τις νέες κατά την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην κεντρική πλατεία της πόλεως, απ' όπου ευχήθηκε καλή δύναμη, γενναιότητα και ηρωισμό, πίστη και αφοσίωση στον Αρχιποίμενα Χριστό σε όλους τους νέους ανθρώπους της πατρίδος μας, που αγωνίζονται για να κρατήσουν ψηλά την Ελληνική σημαία μας, τις αξίες μας και τα ιδανικά μας.

0ignatios-1

0ignatios-2

0ignatios-3

0ignatios-4

0ignatios-5

0ignatios-6

0ignatios-7

0ignatios-8

0ignatios-9

0ignatios-10

0ignatios-12

0ignatios-13

0ignatios-14

Εμφανίσεις: 18738
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!