Εορταστική Εκδήλωση για την Μ. Εβδομάδα στην Ι.Μ. Κορίνθου

pasxa.korinthos-5

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 1η Απριλίου, στον Ι. Καθεδρικό Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου η προγραμματισμένη Εορταστική Εκδήλωση για την Μ. Εβδομάδα και το Άγιο Πάσχα, με τίτλο «Εξέδυσάν με».

Στη θρησκευτική αυτή συναυλία παρουσιάστηκε το έργο του διακεκριμένου Συνθέτη και Μαέστρου κ. Μιχάλη Κοκκίνη, το οποίο εμπνεύστηκε από λέξεις και φράσεις του Κυρίου ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Το έργο απέδωσε με εξαιρετική επιτυχία η Δημοτική Χορωδία Περάματος «Περαμαϊκή Θρησκευτική Πολυφωνία» υπό την διεύθυνση του ιδίου του συνθέτη κ. Μιχάλη Κοκκίνη, η οποία και ιδιαιτέρως συγκίνησε τους ακροατές προκαλώντας αισθήματα ευλαβείας για τον Σταυροαναστημένο Κύριό μας.

Τον Μαέστρο, τον κ. Δήμαρχο Περάματος, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Χορωδίας ως και τον πιανίστα που τους συνόδευε στην εκτέλεση του έργου ευχαρίστησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος προσφέροντας «ευλογίες» και ευχόμενος σ’ αυτούς και τους παρισταμένους «Καλό Πάσχα».

pasxa.korinthos-1

pasxa.korinthos-2

pasxa.korinthos-3

pasxa.korinthos-4

Εμφανίσεις: 19581
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!