Οι Μητροπολίτες Κορίνθου και Χαλκίδος στην Ι.Μ. Γοργοεπηκόου

Proigiasmeni Moni Gorgoipikoou 3.4.2015 003

Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Απριλίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στην Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Ψαχνών, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, ο οποίος συνοδευόμενος από Κληρικούς του και μέλη του ποιμνίου του εκ Κορίνθου τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή, με αφορμή την παρουσία της θαυματουργού Ιεράς Εικόνος του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου από τα Κατούνια-Μύλους Μεσσαπίων.

Στην Θεία Λειτουργία συμπροσευχήθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο και καλωσόρισε τον άγιο Κορίνθου, ο οποίος συνδέεται χρόνια με την Ιερά Μονή ως πνευματικός της και με την Γερόντισσα Χριστοδούλη και πολλά έχει κοπάσει για την ανακαίνιση και την λειτουργία της.

Πριν την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας, η οποία μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Διονύσιος ευχαρίστησε τον Επίσκοπό μας για την αγάπη του και ευχήθηκε σε όλους εορτίως για το ερχόμενο Πάσχα.

korinthou.psaxna-1

korinthou.psaxna-2

korinthou.psaxna-3

korinthou.psaxna-4

Proigiasmeni Moni Gorgoipikoou 3.4.2015 001

korinthou.psaxna-5

Proigiasmeni Moni Gorgoipikoou 3.4.2015 002

korinthou.psaxna-6

Εμφανίσεις: 22698
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!