Στην ορεινή Βερδικούσα ο Μητροπολίτης Ελασσώνος (ΦΩΤΟ)

elassonos.berdikousa-15

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΑ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Στο όμορφο ορεινό χωριό της Βερδικούσας βρέθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτωνας.

Εκεί στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Προφήτου Ηλιού τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων για τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του χωριού.

Σημειώνεται ότι στην πολυπληθέστατη Βερδικούσα Ελασσώνας λειτουργεί Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο καθώς και Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις.

Ο ναός είχε κατακλυστεί από μαθητές οι οποίοι κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, αλλά και από το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων.

Ο Μητροπολίτης Ελασσώνος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην κατάκριση και προέτρεψε τους μαθητές να αγαπούν το σύνανθρωπό τους και να μην τον κατακρίνουν.

Παράλληλα ανέφερε ότι θα πρέπει να βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο του Θεού με την κατάλληλη προετοιμασία.

Μετά την απόλυση ο κ. Χαρίτωνας αποδεχόμενος την πρόσκληση των καθηγητών του Γυμνασίου βρέθηκε στους χώρους του σχολείου όπου συνομίλησε με τους μαθητές στους οποίους μοίρασε διάφορα χριστιανικά βιβλία.

elassonos.berdikousa-1

elassonos.berdikousa-2

elassonos.berdikousa-3

elassonos.berdikousa-4

elassonos.berdikousa-5

elassonos.berdikousa-6

elassonos.berdikousa-7

elassonos.berdikousa-8

elassonos.berdikousa-9

elassonos.berdikousa-10

elassonos.berdikousa-11

elassonos.berdikousa-12

elassonos.berdikousa-13

elassonos.berdikousa-14

elassonos.berdikousa-16

elassonos.berdikousa-17

Εμφανίσεις: 31959
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!