Η Μύκονος λιτάνευσε την άνοδο της Παναγίας Τουρλιανής (ΦΩΤΟ)

tourliani-10

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου, ο οποίος από το Σάββατο της Α' Εβδομάδος των Νηστειών φιλοξενούσε την ιερά Εικόνα της Παναγίας Τουρλιανής, τελέσθηκε σήμερα το πρωί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β', παρουσία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ισίδωρου Ντογιάκου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων της νήσου, του Διοικητού της 6ης ΜΣΕΠ, Αξιωματικών της ΕΛΑΣ και πλήθους Μυκονίων πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ευχαρίστησε το λαό της Μυκόνου για την αθρόα συμμετοχή του στις ιερές Ακολουθίες, τους εθελοντές, που διασφάλισαν την νυχθημερόν λειτουργία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και τον Αιδεσιμολογιώτατο Εφημέριό του π. Πέτρο Μαραγκό και τον Διάκονο π. Γεώργιο Κουσαθανά για την τάξη, την ευπρέπεια και την οργάνωση των Εκδηλώσεων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ετέθη επικεφαλής της πανδήμου λιτανευτικής ανόδου της ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τουρλιανής, προς το ομώνυμο πολυαιώνιο Μοναστικό της ενδιαίτημα, στην Άνω Μερά, όπου ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε τις Πασχάλιες Ευχές του προς τον Ηγούμενο της Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλάρετο Γεροντάρη και προς όλους τους πιστούς.

tourliani-1

tourliani-2

tourliani-3

tourliani-4

tourliani-5

tourliani-6

tourliani-7

tourliani-8

tourliani-9

toytl

Εμφανίσεις: 20153
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!