Η Ι.Μ. Φωκίδος στην Διακονία του Πάσχοντος Ανθρώπου

fokida-1

Η Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος, σε συνέχεια των δραστηριοτήτων του Γ.Φ.Τ. της, για τις εορτές του Πάσχα, και σε συνεργασίες με τις κατά τόπους Αρχιερατικές Περιφέρειες και το Ιεραποστολικό Κέντρο της Ιτέας, σήμερα 6 Απριλίου 2015 Μεγάλη Δευτέρα, απέστειλε ικανό αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης (είδη ένδυσης, υπόδησης, είδη προσωπικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα και τρόφιμα), στα δύο καταστήματα κράτησης του Νομού Φωκίδος, τις Φυλακές Αμφίσσης και Μαλανδρίνου.

Την αποστολή των ειδών στις φυλακές του Μαλανδρίνου κατ’ εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου  σήμερα 6/3/15, συνόδευσαν ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Αυγουστίνος Σύρρος και ο Αντιπρόεδρος του Γ.Φ.Τ. της Ιεράς Μητροπόλεως Οικον. π. Θεοφύλακτος Μπαλιάκος, μεταφέροντας επιπλέων και τις ευχές του Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου.  

Αύριο, Μ. Τρίτη θα μεταφερθεί η βοήθεια προς τις φυλακές Αμφίσσης όπου θα συνοδεύσει και θα παραδώσει ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος, ευχόμενος παράλληλα για τις επερχόμενες εορτές στον Διευθυντή, στο προσωπικό και στους κρατουμένους του καταστήματος κράτησης Αμφίσσης.

fokida-2

Εμφανίσεις: 16014
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!