Την 4η Τράπεζα Τροφίμων εγκαινίασε ο Μητροπολίτης Καστορίας

Image

Την 4η κατά σειρά Τράπεζα Τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, εγκαινίασε σήμερα Κυριακή της Απόκρεω στην πόλη του Άργους Ορεστικού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Μετά τις 3 Τράπεζες Τροφίμων, που η ακριτική Μητρόπολη διατηρεί στην πόλη της Καστοριάς, επεκτάθηκε και στις υπόλοιπες περιοχές της Μητροπολιτικής Περιφέρειας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των απόρων αδελφών μας.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην κρίση που μαστίζει την Πατρίδα μας και στην προσπάθεια όλων να βγούμε από αυτήν.

Και φτάσαμε ως εδώ όχι για την κακή οικονομική διαχείριση μόνο αλλά γιατί προδώσαμε και φερθήκαμε άπρεπα απέναντι στην Μητέρα μας Εκκλησία.

"Και αν συνεχίσουμε να είμαστε ασεβείς και αχάριστοι για τα προνόμια και τα πλεονεκτήματα κάθε είδους που μας χάρισε και μας προίκισε ο Θεός, τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο και θα χειροτερέψει η ζωή και η καθημερινότητα του καθενός μας", σημείωσε ο κ. Σεραφείμ.

Τέλος, ευχαρίστησε όσους συμβάλλουν στην προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας να σταθεί με κάθε τρόπο στον πάσχοντα άνθρωπο και ευχήθηκε να αξιώσει όλους ο Θεός να έχουν τη δύναμη για πράξεις προσφοράς.

Εμφανίσεις: 34229
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!