Κατά των μεταλλείων ο Μητροπολίτης Κιλκισίου Εμμανουήλ

episkeci_metopou

Tην Ιερά Μητρόπoλη Πολυανής και Κιλκισίου επισκέφθηκαν σήμερα εκπρόσωποι του «ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ» και συνάντησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Εμμανουήλ τον οποίο ευχαρίστησαν για την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλουν στην μη δημιουργία των μεταλλέιων στον τόπο μας.

Ακόμα τον ενημέρωσαν για την αυριανή έκτακτη συνεδρίαση της αρμόδιας για το θέμα Επιτροπής της Βουλής, όπως και για την αυριανή διαμαρτυρία με την συμμετοχή φορέων μπροστά στο Δημαρχείο Κιλκίς.

Ο Σεβασμιώτατος τους διαβεβαίωσε ότι η τοπική Εκκλησία ως ανεκοίνωσε και στο πρόσφατο Δελτίο Τύπου αγωνίζεται για την διαφύλαξη και την διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος, για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και για την δόξαν του Θεού ο Οποίος είναι δημιουργός της φύσεως και πλάστης του ανθρώπου.

Ακόμη τους ενημέρωσε ότι:

α) θα αποστείλει αντιπροσωπεία του αύριο στην συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλό π. Επιφάνιο Θεοδωρίδη ενημερώνοντας τον Πρόεδρό της κ. Φίλιππο Πετσάλνικο.

β) θα συμμετέχει ο ίδιος με τους κληρικούς της πόλεως και των γύρω περιοχών στην αυριανή εκδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Δημαρχείο Κιλκίς.

γ) θα αποστείλει εγκύκλιο σημείωμα ενημερώνοντας τους πιστούς της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας για το φλέγον αυτό θέμα όπως και για την συλλογή υπογραφών κατά της δημιουργίας μεταλλείων στον τόπο μας.

Εμφανίσεις: 62435
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!