Επίσκεψη Σεβ. Πειραιώς και του Προέδρου του ΟΛΠ σε συσσίτια

alfi3

Το συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιώς επισκέφθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ Σεραφείμ και ο Πρόεδρος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης.

Οι δύο άνδρες ενημερώθηκαν από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πρωτ Ανδρέα Μαρκόπουλο για το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στην ενορία του προστάτη της ναυτοσύνης, αφου έχει μετατραπεί σε ένα απάνεμο λιμάνι για εκατοντάδες άνεργους ναυτικούς που αναζητούν καθημερινά βοήθεια από τον Ιερέα και τις δεκάδες των εθελοντών συνεργατών του.

Τόσο ο κ Σεραφείμ όσο και ο κ. Ανωμερίτης ενημερώθηκαν για τα τρομακτικά ποσοστά, τα οποία καθημερινά αυξάνονται, των πολιτών που ζητούν τρόφιμα και οικονομικά βοηθήματα.

Να σημειωθεί ότι το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πειραιώς, κάθε εβδομάδα ενισχύει οικονομικά περισσότερα από 1000 άτομα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς είχε την ευκαιρία να ενημέρωσει τον Πρόεδρο του ΟΛΠ για τα προβλήματα στατικότητας που αντιμετωπίζει ο Ιερός Ναός, σημείο αναφοράς για το λιμάνι και για την πόλη του Πειραιά.

Ο κ. Ανωμερίτης συνεχάρη τον κ. Σεραφείμ για το έργο που επιτελείται στην Μητροπολιτική του Περιφέρεια δηλώνοντας την συμπαράστασή του.

Εμφανίσεις: 60206
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!