Η 17η επέτειος της εις Επίσκοπον χειροτονίας του Διδυμοτείχου

0-didotix

Επί τη συμπληρώσει 17 χρόνων από της εις Επίσκοπον χειροτονίας του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας την 27η Ιανουαρίου ε.ε. ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Χιονάδων.

Στον Ιερό Ναό, παρά τις χιονοπτώσεις και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, προσήλθε πλήθος πιστών από τους Χιονάδες και τα γύρω χωριά.

Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στο εκκλησίασμα τόνισε » ότι οι χριστιανοί πρέπει να είναι αγωνιστές και ασυμβίβαστοι στα θέματα της πίστης, όπως ακριβώς και ο τιμώμενος υπό της Εκκλησίας μας σήμερον Ιερός Χρυσόστομος» και ζήτησε από τους πιστούς να τον συνοδεύουν με την προσευχή τους για να ανταποκρίνεται στην υψηλή αποστολή που του εμπιστεύθηκε ο Χριστός.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, εκπρόσωπος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού κ. Ησαΐου, της Εκκλησίας της Κύπρου, παρέδωσε ικανή ποσότητα κρέατος δια τα σισσίτια και τους απόρους που περιθάλπτει η Ιερά Μητροπολή μας.

Τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού υπεδέχθη στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου ο Σεβασμιώτατος.

DSC01372
Εμφανίσεις: 51305
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!