Ο Μητροπολίτης Βεροίας επισκέφθηκε τον Ηγούμενο Εφραίμ

Image

Γράφει η Romfea.gr, 22.24

Ένα ακόμη Μητροπολίτης της Ελλαδικής Εκκλησίας, επισκέφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ.

Συγκεκριμένα το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού, ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Ο Μητροπολίτης Βεροίας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του, προς το πρόσωπο του Ηγουμένου Εφραίμ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άδικη προφυλάκιση.

Να σημειωθεί ότι ο Ηγούμενος Εφραίμ από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο ο οποίος με την επίσκεψή του, του έδωσε κουράγιο στις δύσκολες αυτές ώρες.

Τέλος στις 27 Δεκεμβρίου 2011 ο Μητροπολίτης Βεροίας, αναφερόμενος στην απόφαση της προφυλάκισης είχε τονίσει τα εξής:

Ο Γέροντας Εφραίμ είναι το θύμα όλων αυτών των πολιτικών παιχνιδιών που κρύβονται από πίσω, ο Γέροντας Εφραίμ υπομένοντας όλη αυτή την κατάσταση θα έχει επουράνιο μισθό αλλά αλλοίμονο σε όλους αυτούς που εις βάρος του Γερόντα, του Αγίου Όρους, της Εκκλησίας προσπαθούν να επωφεληθούν είτε οικονομικά, είτε πολιτικά.

Η Εκκλησία πάντοτε διώκεται είτε φανερά είτε μυστικά από όλους αυτούς που φθονούν το έργο της, από όλους αυτούς που εχθρεύονται την Ορθόδοξη πίστη των προγόνων μας, από όλους αυτούς που μισούν το Θείο Βρέφος.

Οι προσευχές μας είναι μαζί με τον Γέροντα Εφραίμ αλλά και όλη την μοναστική αδελφότητα της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου η οποία διέρχεται αυτή την πολύ μεγάλη δοκιμασία».

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!