Ο Μητροπολίτης Ιλίου στην κοπή πίτας του Κ.Τ.Ε.Δ

Image

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου το βράδυ έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Ταμείου Ενοριακής Δράσης για το έτος 2012.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, με την ευλογία του οποίου έγινε η εκδήλωση αυτή, έκοψε την πίτα, παρουσία του Προέδρου του Κ.Τ.Ε.Δ. π. Εμμανουήλ Σέρβου, των μελών αυτού καθώς και των ιερέων προέδρων και των μελών των κατ' ενορίαν ταμείων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον Πρόεδρο του Κ.Τ.Ε.Δ. και τον απολογισμό του έργου που επετελέσθη κατά το έτος 2011, ενώ τέθηκαν στόχοι για το νέο έτος, 2012, στο οποίο οι δράσεις του Κεντρικού αλλά και των Ενοριακών Ταμείων θα πρέπει να αυξηθούν, προς ανακούφιση όλο και περισσότερων εμπερίστατων αδελφών μας.

Ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο του Κ.Τ.Ε.Δ., το οποίο είναι εξόχως σημαντικό για τη νεοσύστατη Μητρόπολη Ιλίου και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη αλλά και υπό τις άοκνες προσπάθειες και το συνεχές ενδιαφέρον του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου και Προέδρου του Κ.Τ.Ε.Δ. π. Εμμανουήλ Σέρβου. (Τα στοιχεία του έργου είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερομένου.)

Η εκδήλωση έκλεισε με δείπνο και ζωντανή μουσική από καταξιωμένους καλλιτέχνες του έντεχνου τραγουδιού.

Εμφανίσεις: 45523
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!