Ο Μητροπολίτης Εφραίμ στην κοπή πίτας του Καθεδρικού Ναού Ύδρας

Image

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ ΕΦΡΑΙΜ, των αρχων και του ευσεβούς λαού της νήσου Ύδρας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσις προς τιμήν απάντων των συνεργατών της τοπικής Εκκλησίας την Κυριακή 8η Ιανουαρίου 2012 εις την συνεδριακήν αίθουσα του Ι. Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γ.Α.Ε π. Ακίνδυνος και εν συνεχεία χαιρέτησε ο Δήμαρχος κ. Άγγελος Κοτρώνης.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος ομίλησε ευστόχως και επικαίρως περί της εννοίας του χρόνου και προέβη σε αναλυτικό απολογισμό του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας κατά το παρελθόν έτος 2011.

Ακολούθησε, η βράβευση με το χρηματικό ποσό των 1.000 Ευρώ από τα έσοδα του ΜΕΤΟΧΙΟΥ των εισαχθέντων εις τα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της Γ΄ Λυκείου Ύδρας.

Κατόπιν ομίλησε ο κοσμήτωρ του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιώς κ. Νικόλαος Δαρδανός, Δικηγόρος και απένειμε εκ μέρους του Υ.Σ.Π αναμνηστικές πλακέτες – βραβεία εις τας Ι. Μονάς της Νήσου διά την διαχρονικήν προσφοράν των.   Ακολούθησε η ευλογία της Βασιλόπιτας.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία ημερολόγιο του 2012 με φωτογραφικό υλικό από διάφορα Μοναστήρια Ελλάδος και Κύπρου (εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ). Ακολούθησε δεξίωσις και η ανταλλαγή εορτίων ευχών.

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!